Küspe genellikle hayvancılık yapılan kişilerce ton olarak alınmaktadır. Ayçiçeği küspesi 2021 fiyatları için tam olarak fiyat veremez isek de ortalama olarak fiyat vermek gerekirse tonu 2300 – 2500 TL arasında değişmektedir.Apr 6, 2021
Ayçiçek küspesi kaç lira?
Beşir Gönültaş 0533 510 00 52
Hammadde adı | Özellikleri | Fiyat/Ton |
---|---|---|
Ayçiçek Küspesi Yerli | Protein 26-28 | 3750 TL |
Soya Küspesi | proteın 46 +/- 1 Yag %1 | 575 USD |
Bugday Kepeği | Nişasta. 18 Protein 13 | 3500 TL |
Mısır Kepeği | Protein : 18 ile 20 arası | 3900 TL |
Soya küspesi fiyatı nedir?
St Global Gida Tarim San Ve Tic Ltd Şti – SOYA KÜSPESİ 50 KG ÇUVAL FİYATI: 240,00 ₺ 46 PROTEİN | Facebook.
Ayçiçeği küspesi ne ise yarar?
İyi kalitede Ayçiçeği küspesi özellikle geviş getiren hayvanlar için değerli yem olup lezzetli olması nedeniyle tüm hayvanlar tarafından sevilerek tüketilir. Ayçiçeği tohumu küspesi, süt ve besi sığırı rasyonlarında oldukça iyi bir protein, enerji ve selüloz kaynağı olarak kullanılmaktadır.
Ayçiçeği küspesi nasıl elde edilir?
Ayçiçeği tohumu küspesi, ülkemizde yaygın olarak; Devamlı Pres Yöntemi (ekspeller yöntemi) ve Solvent Ekstraksiyon yöntemiyle bütün ayçiçeği tohumlarından yağın çıkarılmasından sonra geriye kalan ürünün (posanın) öğütülmesiyle elde edilmektedir.
Pancar küspesi ne kadar?
"Küçükbaş & Büyükbaş Yem Çeşitleri"
İlan Başlığı | Kullanım | Fiyat |
---|---|---|
1 Tonluk Paketli Pancar Küspesi (Posası) ILGIN/KONYA | Yem Katkı Maddesi | 450 TL |
melaslı Şeker Pancarı küspesi | Büyütme Yemi | 650 TL |
25 kg pancar küspesi gövde | Besi Yemi | 380 TL |
500 kg paketlerde pancar küspesi | Süt Yemi | 350 TL |
Soya fasulyesi küspesi nasıl yapılır?
Soya Fasulyesi Küspesi, solvent ile ekstraksiyon işlemi yöntemiyle soya danelerinden yağın çıkarılmasından sonra geriye kalan soyanın öğütülmesiyle elde edilmektedir.
Soya küspesi ne işe yarar?
Dünyada, soya küspesi büyükbaş ve küçük hayvanların beslenmesi, kanatlı endüstrisiyle pet hayvanlarının beslenmesinde için önemli protein kaynağıdır. Soya küspesi, taneden yağın çeşitli işlemlerle çıkarılması sonrasında kalan kısmın öğütülmesiyle elde edilir.