Yeşil pancar yemeği

Yeşil pancar yemeği nasıl yapılır?

Pancar Pürü Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle pancar yapraklarının saplarını ve sert yerlerini bıçakla kesin. …
  2. Üzerine kaynamış suyu dokun, biraz bekletin. …
  3. Soğanları yemeklik doğrayın. …
  4. Kavrulan soğana salçasını ekleyin. …
  5. Sonra pancar pürünü ekleyin. …
  6. Baharat, tuzunu ve tavuk bulyonu da ekleyin.

Yeşil Pancarla ne yemek yapılır?

Yeni malzeme Ekle: Yeşil Pancar

  1. Pesto Soslu Makarna.
  2. Haşhaşlı dolama tarifi.
  3. Yarpuz (Su Nanesi) Piyazı
  4. Otlu Börek (Ispanak, Gelincik, Isırgan)
  5. Ufak Simit Köftesi.

En güzel pancar yemeği nasıl yapılır?

Zeytinyağlı Pancar Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Pancar ve yapraklarını topraklarından arındırana kadar iyice yıkıyoruz.
  2. Daha sonra pancarları soyup küp küp, yapraklarını da saplarıyla beraber ıspanak gibi doğruyoruz.
  3. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağıyla kavuruyoruz.
  4. Arzu ederseniz bir miktar salça ekleyebilirsiniz.

Pancar yaprağından neler yapılabilir?

Şifa Niyetine Pancar Yaprağı Yemekleri

  • Pancar Yaprağı Kavurması
  • Şeker Pancarı Yaprağı Sarması
  • Pancar Sapı Salatası
  • Pancar Yapraklı Çökelekli Börek.

Yeşil yapraklı pancar nasıl pişirilir?

Zeytinyağı tencereye alınır. Hafif kızdırılır. Üzerine pancar yaprakları koyularak suyunu bırakana kadar har ateşte suyunu bırakınca kısık ateşte pişmeye bırakılır. Rengi biraz değişmeye başladığında yemeklik doğranmış soğan ve tuz eklenir.

Yeşil pancar kavurması nasıl olur?

Pancar Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Pancarları doğrayıp bir tencerede kendi suyunu çekene kadar pişirelim.
  2. Pişen pancarı süzelim.
  3. Soğanı ,sarımsağı doğrayıp tencereye koyup yağı da ekleyip kavuralım.
  4. Kavrulduktan sonra üstüne baharatları ilave edin.
  5. Salçayı ekleyin karıştırın.

Pancar yaprağından yemek nasıl yapılır?

Hazırlanışı

  1. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında yumuşayana kadar kavurun,
  2. İnce ince kıydığınız pancar yapraklarını ekleyip karıştırın,
  3. Kapağını kapatıp kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin,
  4. Yıkayıp süzdüğünüz bulguru ekleyip karıştırın,
  5. Kapağını kapatıp bulgur yumuşayana kadar pişirin,

About the Author

You may also like these